Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Česko-Slovenském plese rozhodně rozvířila stojaté vody plesové módy, když dorazila v modelu, který odhaloval prakticky vše. Modelka Karolína Ludvíková s partnerem byli hosty také na Českém plese. Tam už zvolila podstatně umírněnější variantu večerních šatů.

Nás ovšem zajímalo, co okolí, zejména pak tatínek, bývalý ministr zdravotnictví a ředitel motolské nemocnice, říkal na to, jaký skandál v médiích minulý týden Karolína vzbudila. "Reakce byly víceméně kladné a smířlivé, rodiče byli samozřejmě trochu v rozpacích, ale ve výsledku uznali, že mi to slušelo, a žádné velké haló se nekonalo," řekla Super.cz Karolína.

Ostatně je dospělá žena, tak se stejně nemusí kárajícím názorům tatínka podřizovat. "Ale nepokáral mě. Všichni byli za jedno, že na zahraničních akcích se tohle nosí běžně, a ostudu jsem neudělala," dodala brunetka.

Na Český ples ovšem zvolila mnohem decetnější model luxusní značky Fendi včetně doplňků. "Chtěla jsem něco módního, nadčasového a jednoduchého, proto jsem sáhla po této ikonické značce. Chtěla jsem vynést fashion a být trochu jiná," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám