Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je v Brně pomalu víc než doma. Zatímco minulou sobotu tady tančila na Jubilejním plese, tentokrát měla roli modelky. "Už bych se tam mohla odstěhovat, ale místo toho jezdím na otočku. Minule jsem tam vezla vyvenčit Lucku Zedníčkovou, teď Vendulu Pizingerovou. Ve středu tam zase jedu moderovat," funguje Eva Decastelo (45) jako řidička.

Návrhář Miroslav Michal Knot Evě svěřil samozřejmě model s výrazným dekoltem. "V zákulisí to bylo vtipné, jak tam ta naše stará garda, Vendula, Alena Antalová a já, seděla mezi těmi dvacetiletými holčičkami. Já jim do toho většině byla do pasu," smála se.

"Přemýšlela jsem taky nad tím, že kdysi jsem v backstagi s modelkami měla takové sesterské vztahy, a teď bych jim mohla dělat maminku. Ale vlastně je to fajn. Je mi takhle hezky. A jsem vděčná, že mě na to molo pustí i bez toho, že bych to moderovala," dodala. A jak to Evě na gala k 60. výročí veletrhů Kabo a Styl seklo, se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám