Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně se měla na módním molu objevit se všemi čtyřmi dětmi. Nakonec ale herečka Alena Antalová (51) předváděla pouze se dvěma staršími dcerami Alenou a Elenou. "Měl jít i náš Janík, který už měří skoro stodevadesát centimetrů a malá Maruška, ale nakonec jsme to zkrouhli na tyhle dvě krasavice," řekla Super.cz herečka.

Všechny tři předvedly modely od návrháře Miroslava Michala Knota v rámci Gala uspořádaného na oslavu 60. výročí veletrhů Styl a Kabo. "Řekla jsem si, že jim to dopřeju a na chvilku otevřeme a pak zase zavřeme dveře do modelingu," svěřila Antalová. "Měla jsem na to nějaký názor, který jsem změnila, nebylo to nepříjemné, i když bych se v tom nadále asi nechtěla pohybovat," mínila její nejstarší dcera Alena. "Bylo úžasné to zažít, jsem za to hrozně vděčná," dodala její mladší sestra Elena.

Obě mladé dámy studují v Brně gymnázium s divadelním oborem, které si Alena Antalová pro své dcery nemůže vynachválit. "Je fajn, že mají všeobecné vzdělání. Já studovala v Bratislavě konzervatoř a jsem v některých předmětech trochu analfabet. Kdyby se rozhodly, že nechtějí dělat divadlo, mohou studovat jinou vysokou školu. Chci, aby byly hlavně šťastné," vysvětlila.

S maminkou už se dcery potkávají na prknech, která znamenají svět. "V Mary Poppins jsme hrály všechny tři. S Eli jsme se alternovaly v roli Jane, maminka hrála hlavní roli. A teď jsme všechny tři v muzikálu Matylda, kde je i naše Maruška," vypočítala Alena mladší. Elena si asi v deseti letech zahrála i ve filmu. A kde kromě divadla budeme moci vidět jejich maminku, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám