Hlavní obsah
Článek

Půda se zachvěla pod moderátorskými posty napříč televizí Prima. Televize oznámila, že v Hlavních zprávách končí Gabriela Lašková (34), jíž byla nabídnuta pozice v Showtime, kterou následně odmítla. Místo ní budeme vídat po boku Petra Suchoně Evu Perkausovou (29), která se předčasně vrátí z mateřské dovolené.

Spekulace, že by ji Lašková měla nahradit v Showtime, neunesla Gabriela Soukalová (34), která se stihla sama s televizí rozloučit ještě předtím. Zemětřesení ale pokračuje i v dalších pořadech. V pátek se dozvěděl moderátor Nového dne Josef Mádle, že se do budoucna nepočítá ani s ním.

Jeho exkolegyně Soňa Porupková, která měla původně dočasně nahradit Perkausovou po boku Romana Šebrleho (49), místo v Hlavních zprávách uhájila. Z Mádleho partnerek v ranním vysílání nakonec na obrazovce zůstane Adéla Jelínková. Mádlemu a Daniele Révai, která byla druhou "náhradní" moderátorkou, v televizi nabídli zůstat v roli reportérů.

V celé šarádě se objevilo jen jedno nové jméno, a to moderátora, který nahradí Mádleho. Tím se stane Petr Vágner (46). Ten v televizi doposud působil jako moderátor sportovní redakce. Takže byl vlastně jediným, kterému jsme mohli pogratulovat, i když bude muset brzo vstávat. "Vstávačka do televize ve 4.20, o víkendu v 6 ráno, ale díky za gratulaci," napsal Super.cz Vágner. A radost může mít i Immanuel Adenubi, jehož místo v Showtimu bylo také ve hře, ale nakonec budou v pořadu zřejmě rádi, že ho mají.

Tak tohle by už chtělo nákres profesního pavouka, kterého jsme se pokusili rozkrýt i prostřednictvím naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám