Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komu se líbí postavy typu přesýpacích hodin, které se vyznačují velkým rozdílem v poměru mezi hrudníkem, pasem a boky, určitě by se neměl nechat ochudit o pohled na brazilskou krásku Claudiu Alende a její poslední focení v červených bikinách v Rio de Janeiru.

Krásce, která nejdřív zabodovala v soutěži Miss Bum Bum a později se stala hvězdou na Instagramu, když se o ní začalo psát jako o dvojnici Megan Fox (37), fanoušci přibývali po tisících. Dnes se tahle šestadvacetiletá brunetka s pronikavým pohledem a neuvěřitelně útlým pasem může pochlubit téměř devíti miliony sledujících na Instagramu.

Je téměř k nevíře, že když vyrůstala, byla spíš takovým klukem a o modeling neměla sebemenší zájem, raději hrála videohry. Až když se začaly množit komplimenty od jejích přátel, že by to měla v modelingu zkusit, dala na jejich rady. Už v roce 2014 se účastnila soutěže o nejhezčí pozadí, kde skončila druhá za Indianarou Carvalho.

Kromě toho, že patří mezi největší internetové hvězdy, což v roce 2017 ocenil i magazín Forbes, jenž ji zařadil do žebříčku patnácti nejvlivnějších influencerů, Claudia zkouší štěstí i na poli hudby a u filmu.

Claudia dokonce v roce 2021 hrála v reklamě na pivo Michelob Ultra, která se vysílala během Super Bowlu. Ztvárnila zde opět Megan Fox a od hvězdy Transformers byla naprosto k nerozeznání.

Zajímavostí je, že v USA velmi populární pivo Michelob má původ v Česku a znamená německy Měcholupy. Ve městysu poblíž Žatce o zhruba tisíci obyvatelích koupil pivovar zhruba okolo roku 1860 velkoprůmyslník Antonín Dreher, který jej zvelebil a dokonce pivo začal exportovat až do USA.

Předpokádá se, že v St. Louis navázal kontakty s Němci Eberhardem Anheuserem a jeho zetěm Adolphusem Bushem, kteří stojí za založením značky Anheuser-Bush. Dnes jde o největší pivovarnickou společnost na světě, která stojí mimo jiné i za původně budějovickým Budweiserem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám