Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože hlavním tématem Hotelu Paradise je intimní sbližování účastníků, k sexu v rajském hotelu došlo doposud jen jednou, a to mezi Leem a Nelou. Nyní si ale televizní voyeuři opět přijdou na své. Hory v Dominikánské republice se zazelenají díky Natálii Šestákové (25) a Rockymu (22).

Mezi dvojicí dojde nejdříve k dost peprné hádce. Natálie je stále na Rockyho naštvaná, že ji chtěl přenechat Tomášovi, protože mu vadí její sexuální útoky.

„Jak si můžeš představit, že bych dala Tomášovi. To je primitivní. To, že mám ráda sex, neznamená, že budu spát s kýmkoli," rozohnila se Natálie.

Polokubánec Rocky se hájí tím, že chtěl vyhovět jen Natáliiným potřebám. „Nejsem pasák. Nechtěl jsem ti jen ublížit," hájil se snědý krasavec.

Po ostré výměně názorů dvojice u večeře oznámí svým spoluhráčům, že spolu zůstanou. Na večírku se Naty pěkně rozjede a po setmění opět Rockyho provokuje. Čokoládový krasavec z Olomouce už svádění blonďaté Slovenky nemůže vydržet a dojde tak k prvnímu československému sexu v Hotelu Paradise.

Reklama

Další články

Načítám