Hlavní obsah
Článek

Katie Price (45) je na své tělo hrdá a vůbec jí nevadí, že kromě lichotek na svou osobu se často stává i terčem posměchu. Nedávno si nechala své poprsí upravit už po šestnácté, a tak byl nejvyšší čas svou chloubu předvést v celé kráse.

Modelka se plastických operací nebojí. Když chce mít největší prsa v Británii, musí přece něco vydržet. Teď je hrdá na výsledek poslední úpravy, a tak se nechala nafotit rovnou v červeném krajkovém prádle nebo jen v červeném průsvitném župánku. Ani jeden model moc nenechává prostor pro fantazii a fanoušci se tak mohou přesvědčit o tom, že spaní na břiše už je pro Katie dávno zapovězenou disciplínou.

Dnes už by asi nikdo neřekl, že Katie dříve bývala uznávanou glamour modelkou a objevovala se na obálkách nejen pánských časopisů, ale i třeba módního Vogue. Má pět dětí se třemi různými muži včetně postiženého syna Harveyho, o kterého se vzorně stará a kromě péče o rodinu vystupuje na webu s předplaceným obsahem pro dospělé. Mnoho fanoušků má ale i na své sociální síti, kde ji sleduje více než dva a půl milionu lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám