Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julia Fox (33) ráda ukazuje své tělo, tento model je už ale možná opět trochu přes čáru. Věříme, že na psa, který zdobil přední část outfitu, se nikdo ani nepodíval.

Bývalá přítelkyně Kanyeho Westa, americká herečka a modelka má v poslední době jediný cíl, a to zaujmout za každou cenu. A to se jí daří. A to nejen tím, že si nehlídá svá ústa a nedávno například v jednom pořadu prozradila, jak velké je rapperovo mužství, ale také svými extravagantními modely.

Na jednu z přehlídek newyorského týdne módy dorazila Julia Fox v botách s vysokými a mohutnými podpatky a v růžových šatech, které měly v přední části ozdobu v podobě bílého plyšového psa. Minimálně stejnou pozornost si ale vysloužila i vrchní část šatů. Korzetová část byla herečce očividně malá a její vnady tak vcelku neesteticky přetékaly přes jeho látku na všechny strany.

Julia Fox se v modelu jistě nemohla ani cítit příliš pohodlně, hlavní pro ni ovšem nejspíš bylo, že se opět stala centrem pozornosti.

Reklama

Další články

Načítám