Hlavní obsah
Famous
Článek

Mistr bojových umění Matt Fiddes podal žalobu u kalifornského soudu, v níž požaduje testy DNA, jimiž se prý dokáže, že je otcem Prince Michaela Jacksona II. alias Blanketa. Bývalý bodyguard popového krále tvrdí, že poskytl své sperma k početí desetiletého chlapce a chce být uznán jeho otcem. Brit Fiddes přitom zažaloval rodinu Jacksonových u soudu v Los Angeles.

Blanket se narodil v roce 2002 a rok předtím v hotelovém pokoji prý Michael Jackson (†50) požádal Fiddese, aby mu daroval své sperma.

„Já hodlám poskytnout svou DNA a formálně požádat rodinu Jacksonových, aby mi umožnila přístup. Chci mít právo navštěvovat svého syna. Michael je jejich otcem a to nechci měnit, ale chci ty děti zpět v mém životě. A jediné, jak toho lze dosáhnout, je soudní cesta. Myslím, že Blanket je můj, ale chci konečný důkaz,“ oznámil Fiddes.

Zatím nemá mistr bojových umění žádný konkrétní důkaz. Tvrdí ale, že mu to jednou potvrdil sám Jackson. „Seděl jsem tam a zeptal se ho: ‚Je Blanket mé dítě?‘ On odpověděl: ‚Je to mé dítě, Matte, ale použil jsem tvé sperma k jeho vzniku.‘“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám