Hlavní obsah
Článek

Patricie Pagáčová (35) ukázala, že se pyšní celkem dobrou fyzickou kondicí. Před televizními diváky se neváhala svléknout do plavek, skočit do bazénu a napodobit psího rekordmana ve vytrvalostním plavání.

Přesně to si na ni připravili v zábavné show Šampioni. Zmíněný pejsek rekordman prý dokáže v kuse plavat několik hodin bez pauzy. Herečce tak nezbude nic jiného než jít do plavek a „šlapat“ vodu. Aby zvítězila, musí vydržet alespoň dvě minuty.

„Není to tak lehké, jak jsem si představovala, ale zatím celkem dobrý. Já samozřejmě nemám vůbec problém ani šlapat vodu, ani chodit před kamerami v plavkách,“ smála se Patricie Pagáčová, na jejíž výkon se podívejte ve videu.

V Šampionech není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a pomoci dobré věci. Soutěžící z řad celebrit získávají i ztrácejí během jednotlivých sekvencí pořadu body. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů se stane vítězem a svou výhru, která bude ve formě hodnotných darů, věnuje zvířecímu hrdinovi, který pomohl člověku, případně zvířecí charitativní organizaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám