Hlavní obsah
Článek

Paris Hilton (43) dřív platila za sexuální symbol, nespoutanou divošku, o které se psalo, že v posteli vystřídala spousty mužů. Ona sama teď ale prozradila, že vše bylo úplně jinak, a dokonce si myslela, že je asexuální. Až do doby, než potkala svého současného manžela.

Její život provázely skandály a v minulosti dokonce na veřejnost unikla porno nahrávka, ve které se jako osmnáctiletá oddávala sexuálním hrátkám se svým tehdejším přítelem Rickem Solomonem. Paris se sice později snažila vysvětlit, že ji k tomu její přítel v podstatě přinutil, stejně se ale zapsala do povědomí lidí tak trochu jako „dívka do větru.“

Teď ale čerstvá maminka vysvětlila, že s její minulostí to bylo vlastně úplně jinak, než si veřejnost myslí. „Byla jsem známá jako sex symbol, ale cokoliv sexuálního mě děsilo. Ráda jsem se jen bavila a mnoho mých vztahů kvůli tomu nefungovalo,“ řekla magazínu Harper’s Bazaar dokonce čtyřikrát zasnoubená Paris.

K oltáři ji nakonec dovedl Carter Reum, se kterým se seznámila v roce 2019 a jiskra prý přeskočila hned. „Až s Carterem jsem přestala být taková, jako jsem byla předtím. S mým manželem si intimnosti užívám,“ řekla dědička hotelového impéria.

Manžel ji prý okouzlil tím, že není slavný, je chytrý, je to milý člověk a pochází z dobré rodiny. Paris mu může důvěřovat a ráda s ním buduje zázemí a rodinu. Minulý měsíc se manželé stali rodiči chlapečka a v budoucnu by Paris ráda ještě holčičku. Děti ji prý teď zajímají víc než miliardy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám