Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od porodu třetího dítěte modelky Behati Prinsloo (34) a zpěváka Adama Levina (45) neuplynul ještě ani měsíc, ale bývalá kráska ze stáje Victoria’s Secret se zdá být snad ještě útlejší než kdykoli předtím. Alespoň podle jejích posledních fotografií sdílených na Instagramu, kde už po bříšku nebo těhotenských kilech není ani památky.

Behati a Adam zcela vynechali oznámení o narození miminka, a tak se veřejnost dozvěděla o přírůstku pouze zprostředkovaně od zdroje z jejich okolí, který poskytl informaci magazínu People. Původem namibijská modelka se tak svým 8,7 milionům fanoušků předvedla rovnou v těsných průsvitných šatech. K sérii snímků, na nichž je zachycena s kamarádkou ve svatebním, připsala pouze: „VALENTINE’S DAY“ a připojila dvě černá srdíčka.

Dámy se očividně byly bavit, ale po Adamovi či jejich dětech na svátek všech zamilovaných nebylo ani památky. Není se proto čemu divit, že se právě tomu věnuje většina komentářů od fanoušků u příspěvku. Zatím se tak ani neví, zda manželé přivedli na svět třetí dcerku, nebo se po šestileté Dusty Rose a o rok mladší Gio Grace dočkali i prvního syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám