Hlavní obsah
Článek

Ve čtvrtek večer se v kině Odeon BFI Imax v Londýně konala britská premiéra nové marvelovky nazvané Ant-Man a Wasp: Quantumania, v níž se kromě Paula Rudda či Evangeline Lilly v hlavních rolí objeví opět i Michael Douglas (79). Ten se na premiéru nechal doprovodit svou manželkou Catherine Zeta-Jones (54) a rázem zastínili i hlavní hvězdy filmu.

Osmasedmdesátiletý držitel dvou Oscarů známý ze snímků Základní instinkt, Honba za diamantem, Hra, Válka Roseových a spousty dalších vypadal v tmavomodrém obleku s bílou košilí a modrou kravatou jako dokonalý elegán.

Jeho půvabná žena Catherine rovněž vsadila na modrou, i když ve světlejším odstínu. V úzkém střihu šatů pak nechala vyniknout svou stále mimořádně útlou postavu.

Zatím se zdá, že současné pokračování Ant-Mana bude skutečným kasovním trhákem. Má zatím nejvýdělečnější ‚start‘ ze všech dosavadních tří filmů, z nichž prvním byl Ant-Man z roku 2015 a druhým Ant-Man a Wasp (2018).

Herečka z Desperada je Douglasovou druhou manželkou. Ještě před ní byl ženatý s Diandrou Luker, s níž má syna Camerona. S Velšankou Catherine začal randit v roce 1999 a už následující rok se vzali. Společně počali dvě děti – syna Dylana (22) a dceru Carys Zetu (19). V roce 2013 překonali manželskou krizi, kdy žili odloučeně, ale po půl roce se Catherine přestěhovala zpátky do jejich bytu v New Yorku.

Reklama

Další články

Načítám