Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdička Courtney Stodden (17), která se spíš než svými pěveckými pokusy stala známou díky kontroverznímu vstupu do manželství s o 34 let starším hercem z filmu Zelená míle Dougem Hutchinsonem, už neví, jak víc se předvést. Jejím posledním počinem jsou videa, na kterých se kuriózním způsobem snaží propagovat vegetariánství a zároveň reklama pro organizaci na ochranu zvířat PETA. Všechny její snahy o další sebeprezentaci se jako obvykle neobejdou bez svůdných póz, gest a odhalování těla.

Courtney již na internet poslala několik videí, v nichž propaguje zeleninu a jak jinak, než po jejím... S nadšením a hlubokým výstřihem například mluvila o rajčeti s výrůstkem, které vzdáleně připomínalo pánské přirození. Ve videu se rozplývá, jak moc sexy je jíst rajčata. Podobně se vyjadřovala i o okurkách, přičemž nejnadšenější je z této zeleniny velkých rozměrů.

Jako velká stoupenkyně organizace PETA nemohla chybět ani nová reklama na tuto organizaci, kde Courtney mluví o tom, jak špatné je jíst maso a jak zvířata trpí.

Reklama

Další články

Načítám