Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadská spisovatelka Lizette Reynoso vyrůstala v přísném katolickém prostředí. Vyzývavé oblečení a výstřední životní styl, to všechno pro ni bylo naprosté tabu.

Přísná výchova na ni ale měla naprosto opačný efekt. Lizette zjistila, že má literární talent a bujnou fantazii. Začala proto psát erotické romány. Knihy jí ale nevynášejí tolik jako sdílení erotických příběhů za peníze. Na jedné placené sociální síti do toho šla naplno a posílá svým předplatitelům žhavé příběhy.

Inspiraci čerpá nejen v osobním životě, ale i ve světě fantasy. S příběhy jí pomáhá i její manžel Omar (41), s nímž se seznámila před sedmi lety a společně své fantazie také realizují.

„Sex byl pro mě tabu, nikdy jsme o něm v rodině nemluvili. Když udeřila puberta, všechno se u mě zamotalo. Musela jsem dodržovat mnohem přísnější pravidla, nemohla jsem si oblékat, co chci a doma mi říkali, s kým se smím s nesmím kamarádit,“ řekla Lizette webu Daily Star.

A protože jí bylo všechno zapovězeno, začala si klást i otázky týkající se víry. Později začala tajně číst erotické příběhy a sama poznávat svou sexualitu. A nakonec na erotice vydělává. Doma o své zálibě a zároveň lechtivé práci nikomu neřekla.

„Máma se mě na nic ptá a já respektuji její náboženské přesvědčení, takže jí toho moc neříkám. Otec o tom nikdy nevěděl, zemřel před čtyřmi lety. Teprve nedávno jsem to řekla svým nejbližším přátelům a všichni mě v psaní lechtivých příběhů podporují,“ dodala s tím, že vystupuje pod přezdívkou Amor Next Door. Tak ji zná i většina fanoušků.

„Už nejsem praktikujícím katolíkem, oceňuji že mě víra naučila morálce a tomu, že jsem dobrý člověk,“ míní Lizette. A kolik si psaním erotických zpráv a příběhů vydělává? Za jeden žhavý příběh, který sdílí online se svým fanouškem, si účtuje v přepočtu skoro 45 tisíc korun. A to už je slušná suma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám