Hlavní obsah
Článek

Mít velké poprsí může mít mnoho výhod. Třeba tu, že do výstřihu můžete dát pohodlně různé propriety, a tak kabelku můžete nechat doma. Své o tom ví rockerka ze SuperStar roku 2009 Leona Šenková (30). „My ženský, když u sebe nemáme kabelku, tak to můžeme všechno schovat takhle do toho poprsí. Takže přátelé, mám tam telefon, zapalovač, cigarety a nikdy mně to nepropadlo a vždycky mi to tam zůstalo,“ smála se zpěvačka během rozhovoru pro Super.cz.

Leona Šenková byla jednou z nejvýraznějších soutěžících v SuperStar v roce 2009, ve které po boku Moniky Bagárové, Jana Bendiga, Bena Cristovaa a vítěze Martina Chodúra, excelovala ve finálových kolech. Dokonce se jí začalo přezdívat nová Věra Špinarová. „Teď jsem se o tom bavila s panem Hejmou, že uběhlo 14 let a já se mám krásně, mám zdravého kluka, super přítele, jsme spolu tři čtvrtě roku a je moc hodný. To jsou pro mě největší dary a teď mám vysněnou práci, o víkendech moderuju na Rock Rádiu.“

A na zpěv rozhodně nezanevřela. „Připravuju desku, brzy budu mít třicetiny, takže si budu dělat i takovou streamovou show, kam budu zvát svoje hosty a hodím tam i nějaký svoje rockový pecky,“ dodala během rozhovoru Leona Šenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám