Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá řada reality show Survivor přišla s jednou velkou změnou. V průběhu natáčení se totiž do hry zapojili další čtyři soutěžící, mezi kterými je i vítěz Love Islandu Martin Kulhánek.

Nabídku do Survivoru navíc dostal nejen on, ale také jeho krásná partnerka Laura Chrebetová, která nám prozradila, proč se nakonec rozhodlo pro Martina.

„Dostali jsme nabídku oba a museli jsme si vybrat. Byli jsme v situaci, kdy jsme dokončovali náš dům, a někdo z nás musel zůstat doma. Nakonec padlo rozhodnutí, že půjde on. Tehdy jsme bydleli u mých rodičů na Slovensku a byla by hloupost tam Martina nechávat, zatímco já bych byla v Survivoru. Každopádně, kdyby byla do budoucna možnost to vyzkoušet, tak bych šla, velmi mě tyhle věci lákají,“ svěřila se Laura pro Super.cz s tím, že je to poprvé od Love Islandu, kdy jsou partneři tak dlouho bez sebe.

„Je to naše první odloučení, navíc s tím, že nemáme žádný kontakt. Postavila jsem se k tomu tak, že je to, jak to je a nic s tím neudělám. Samozřejmě je to pro mě těžké a pro něj ještě víc, ale držím mu palce, ať to tam zvládne, a hlavně se mu nic nestane,“ řekla.

Vítězství v reality show Love Island si Laura s Martinem dle diváků zasloužili nejvíce. Byli totiž jediným párem, který si na nic nehrál a jejich pouto bylo skutečné. Což ostatně prokázali i v reálném světě, kde si budují svůj vysněný dům, ale také se zasnoubili.

Stejně jako v Love Islandu, ani v Survivoru nebude Martin dle své snoubenky nijak zvlášť intrikovat.

„Taktiku podle mě nemá, nebo mi alespoň o žádné neříkal. Myslím si, že se spíš bude snažit hrát čistou hru, s tím, že nebude intrikovat a lhát. Naopak dá na nějaké kamarádství a bude v alianci s tím, s kým si rozumí,“ dodala i se slovy, co by mohla být jeho slabina.

"Nějaký strach z hmyzu a jiné havěti podle mě nehrozí. Myslím si, že by jeho největší slabinou mohla být psychika. Je emoční člověk a tím, že jsme na sebe navázaní, tak to pro něj bude těžší. Vyrovnat se s tím, že třeba nemůžeme být spolu,“ prozradila Laura.

Reklama

Další články

Načítám