Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (34) přechází z Ordinace v růžové zahradě na Nově do seriálu Cesty domů na Primě. S výměnou svého působiště obměnila razantně také účes. "Měli mě jen trochu zastřihnout kvůli nové roli, ale požádala jsem kadeřnici, ať se do stříhání pustí pořádně. Přišel čas na změny," řekla Super.cz.

Maminka čtyřletého Toníka se na novou práci těší. Přechod mezi televizemi se Tereze Kostkové daří zvládat v klidu. "V Ordinaci mám sice smlouvu jen do června, ale budu ji ještě dotáčet v září. V té době už začnu natáčet Cesty domů," řekla Super.cz herečka.

Kostková překvapila novým, kratším a prostříhaným účesem. Změnám vizáže kvůli rolím se herečka ani v nejmenším nebrání. "Jen blond bych opravdu být nechtěla. Vůbec mi to nesluší. Můžu být maximálně zrzka nebo mít světlejší odstín hnědé. Nejsem typ na blond hřívu," děsila se.

Podobným procesem odbarvování jako její seriálová kolegyně Dana Morávková by prý Tereza dobrovolně neprošla. Morávková se stala před pár lety v Ordinaci v růžové zahradě světlovláskou, aby se odlišila od své postavy z Velmi křehkých vztahů na Primě. "Na tak dlouhou dobu, bych proměnu nepodstupovala. Nehodilo by se to ani k mým rolím v divadle," soudí Kostková.

Téma, o kterém nechce oblíbená herečka vůbec mluvit, je druhé dítě. "Na tyhle otázky jsem  už alergická. Je to věc mezi mužem a ženou. Nehodlám takové věci vytrubovat na veřejnost," rozčílila se. Nakonec ovšem připustila, že by si Toník sourozence přál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám