Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má deset měsíců po porodu druhé dcery Aničky a už zase nosí velikost šestatřicet. Třetí manželka zpěváka Vaška Noida Bárty (43), tanečnice Eliška, postavu řešit nemusí. Když jsme ji potkali na zkoušce společenských šatů, všechny jí seděly jako ulité.

Do společnosti Eliška moc nechodí, jednak se stará o děti, jednak ani její muž nemá moc času, aby ji vyvedl. Naposledy vyrazili společně na předávání cen Český slavík, kam jí šaty na míru ušila návrhářka Martina Pipková Loudová. Od stejné návrhářky si vybírala model na slavnostní divadelní premiéru, kam se s manželem chystají 23. března.

"Užívám si, že se do těch šatů vejdu, když normálně chodím v teplákách a legínách, prostě žena na mateřské. Ale doufám, že i Vašek si najde čas a půjdeme podpořit Evu Burešovou na představení The Bodyguard do Hudebního divadla v Karlíně," upřesnila Eliška, která je i autorkou textů několika písniček, které má Eva Burešová (30) v repertoáru.

S manželem fungují jako tým, i když teď už mu nemůže pomáhat přímo při natáčení videoklipů, protože běhá kolem dětí. "Zatím mě zapojuje co nejméně, předtím jsem pomáhala s kamerou a světly. Teď spíš koordinuji místa, kde se bude natáčet, dělám choreografii a pořád píšu texty, nejnověji právě pro Vaška," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám