Hlavní obsah
Článek

Dámy, seznamte se! Urostlý krasavec, na kterého se teď právě koukáte, patří ve Španělsku k nejobdivovanějším a nejúspěšnějším mužům. Španělky jej milují a obdivují pro jeho vzhled, Španělé si jej považují za jeho vrcholné výkony, které již několik let předvádí jako toreador ve španělských koridách. Jeho tvář se objevila například v časopisech Elle, Vogue či Vanity Fair.

„José Maria Manzanares je jedním z nejúspěšnějších mladých mužů současnosti. Zrovna minulý týden převzal na jedné z prestižních diskoték Antique ve španělské Seville cenu za nejlepší koridu loňského roku. Korida je jeho život. S oblibou říkává, že na zápasy myslí i ve sprše,“ prozradila nám o svém kamarádovi MUDr. Ivana Němečková, která patří v Seville k prestižním lékařům a v Praze loni otevřela kliniku estetické medicíny, kde pečuje také o české známé tváře.

José je šťastně ženatý, ale přesto zůstal stále velkým idolem. „Španělky na něj doslova pořádaly hony. Měl pouze jednu snoubenku, kterou si v roce 2010 s velkou pompou bral v Alicante. Na svatbě s Rocií Ascalonou bylo více než šest set pozvaných hostů. V listopadu 2011 se stal otcem syna, který nese jméno jako jeho otec a dědeček,“ uvedla Němečková na adresu muže, který se právem řadí k nejkrásnějším Španělům. Dámy, chtěly byste ho mít doma?

Reklama

Další články

Načítám