Hlavní obsah
Článek

Vídáme ji jako nejmladší prodavačku oddělení módy v obchodním domě Zlatá labuť. Přitom sama herečka si s módou také rozumí. S nadsázkou tvrdí, že než si něco na sebe oblékne, tak to prý šedesátkrát změní. Co má ještě s dobovou postavou společného?

Krásné černé společenské šaty, které si vzala na akci televize Nova, měla doplněné atraktivní skladebnou ledvinkou z kůže, splňující funkci kabelky. Na první pohled bylo vidět, že móda Emu Businskou (20) zkrátka baví.

„Dá se nosit i kolem pasu, je hodně variabilní. Dost si dávám záležet na tom, co si obléknu. Často trávím před zrcadlem víc času, než bych měla. Vždycky si vyzkouším aspoň tři outfity a skončím u toho prvního,“ řekla se smíchem Super.cz.

A jestli je vám herečka povědomá, pak patříte k fandům seriálu Ulice, kde vystupovala coby Sára. Problematická dívka z azylového domu zkřížila cestu rodině Liškových. Ochranou ruku nad ní držela Anička (Ljuba Krbová). Teď se jako Kristýna dostala mezi luxusní zboží.

„Ambiciózní, cílevědomá, která si jde poměrně dost za svým. A trošku nezná hranice, za které by se už dávat neměla. Působí občas patálie. Nevím, jestli se řadí mezi nejkladnější postavy seriálu, ale asi bude divákům něčím sympatická a něčím ne,“ prozradila Super.cz o roli.

Nás zajímalo, jestli má s postavou z dobové Zlaté labutě něco společného? „Myslím si, že jsme obě cílevědomé a jdeme si za svým, máme určitý drive.“ Ten v seriálu projevila hned zkraje, kdy neodmítla dárek v podobě parfému od ředitele obchoďáku.

Tenhle prezent nedostala pro nic za nic. Ředitel po ní chce, aby si všímala ostatních, prostě donášela. A v dnešním díle se ukáže, že jeho vábení podlehla… Napadlo ji srovnávat Sáru z Ulice, která byla za dost velkou drsňačku s „práskačkou“ Kristýnou?

„No, přemýšlela jsem o tom, ale v době Zlaté labutě se mladí lidé chovali jinak. Víc ctili nadřízené. Já si v Ulici s Aničkou tykala, což by se v tomhle seriálu nestalo.“

Kdyby přišla nabídka vrátit se do Ulice, kývla by na ni? „Netuším. Nejsem rozhodnutá, mám tam ano i ne. Postava se mi ztvárňovala docela dobře, zápornější role jsou bezva. Já měla kolem sebe dokonalý tým lidí, se kterými se mi moc krásně hrálo,“ přiznala Super.cz.

Emě Businské ani nechodily nenávistné komentáře, spíš byly negativní ohlasy na Sáru, na to, jak se chovala. „Což je jasný, ale s tím jsem neměla problém.“

Reklama

Další články

Načítám