Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Emily Ratajkowski (32) je zřejmě smysl pro humor u muže jednou z nejdůležitějších vlastností. Od loňského rozchodu s nevěrným manželem Sebastianem Bear-Clardem ji totiž ulovil už druhý komik. Po pár týdnech spekulací o možném románku se stand-up komikem Ericem Andrém učinili přítrž všem domněnkám samotní hlavní aktéři, když se na Instagramu devětatřicetiletého umělce objevila fotka s Emily. A ne jen tak ledajaká!

Snímek, na němž leží zcela obnažený André, známý především z pořadu The Eric André Show, na pohovce se sklenkou vína v ruce, totiž pořídila sama modelka, která je vidět v odrazu zrcadla. Ta špulí své sexy pozadí, přičemž je evidentní, že na sobě nemá kalhotky. Rozházené oblečení všude po pokoji také značí mnohé.

Aby bylo vůbec možné snímek uveřejnit, Ericovi zakrývá intimní místa dodatečně přidané emoji, srdíčko probodnuté šípem.

Jak dlouho to hrdličkám vydrží, je ve hvězdách. Emily to loni nevyšlo s lamačem srdcí slavných dívek a žen Petem Davidsonem, když na postu jeho přítelkyně vystřídala Kim Kardashian. Po měsíci bylo po lásce.

Lidé ale zatím příliš pochopení pro jejich netradiční pojetí uveřejnění vztahu nemají. „Že se nestydí. Je nezdravé postrádat minimální smysl pro slušnost. Proč si to nenechali pro sebe?“ ptá se jeden z komentujících. „Ach jo, tohle moje oči nepotřebovaly vidět,“ píše další a přidávají se ostatní: „Nebude to hezké, až to jednou uvidí její syn,“ nebo „Vzhledem k tomu, že se s tímhle chlapem pravděpodobně rozejde do šesti měsíců a do konce roku bude mít ještě asi tak tři další, je to neuvěřitelně trapné.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám