Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiasedmdesátiletá Maye Musk je ztělesněním elegance a stylu, ale nebojí se ani pořádné extravagance. Jako bývalá modelka také zvládá měnit svůj vzhled v rekordně krátkém čase, což opět potvrdila ve středu na právě probíhajícím týdnu módy v New Yorku, kde se účastnila dvou přehlídek a na každé vypadala úplně jinak.

Šmrncovní maminka majitele Twitteru a zakladatele automobilky Tesla Elona Muska, jehož koncem loňského roku sesadil z pozice nejbohatšího člověka světa podnikatel Bernard Arnault, je rovněž světově uznávanou dietoložkou. To vysvětluje její stále senzační postavu, díky níž si může dovolit obléknout skutečně cokoli.

Jedním takovým výrazným kouskem byl i těsný černobílý komplet svetru a kalhot, který oblékla na přehlídku Blonds a jejich kolekce na letošní jaro a léto. Maye, jež je maminkou tří dětí, zaujala ovšem především výrazným make-upem, v němž hrály prim dlouhé umělé řasy ve vnější části očí. V uhlazeném vysoko vyčesaném culíku byla rovněž nepřehlédnutelná.

Ještě téhož dne stihla Musk absolvovat také módní show značky Badgley Mischka, za níž stojí duo amerických návrhářů Mark Badgley a James Mischka. Na tuto příležitost pro změnu zvolila černý sametový komplet kalhot a halenky s nabíranými rukávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám