Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je jejím partnerem už přes šest let tanečník a choreograf Bryan Tanaka (39), svátek zamilovaných se rozhodla Mariah Carey (55) strávit se svými dětmi. V New Yorku společně s dvojčaty, které má se svým exmanželem Nickem Cannonem, vyrazili na večeři.

Ikonická zpěvačka, jejíž hlasový rozsah je neuvěřitelných pět oktáv, nic neponechala náhodě a s jedenáctiletým synem Moroccanem a dcerou Monroe se sladili k dokonalosti. Červená barva pochopitelně s ohledem na Valentýna hrála prim. Trojice už měla u hotelu přistavený její Rolls-Royce a zřejmě pokračovali do centra města na večeři.

Monroe Cannon a Moroccan Scott Cannon jsou zpěvaččinými jedinými dětmi. Jejich tatínkem je moderátor a komik Nick Cannon, za nějž byla Mariah provdaná v letech 2008 – 2016. Dvojčata mají díky tatínkovi opravdu spoustu sourozenců. Cannon je ve svých dvaačtyřiceti už dvanáctinásobným otcem a loňský rok pro něj byl v tomto ohledu opravdu ‚úspěšný‘. Zplodil totiž pět potomků, a to s pěti různými maminkami...

V červenci se mu narodil 8. potomek, chlapec, jehož přivítali s Bre Tiesi. V polovině října přivítal své 9. dítě, holčičku Onyx, kterou má s modelkou LaNishou Cole. Ve stejném měsíci stihl být také u porodu 10. dítěte, jež má s Abby De La Rosou. 11. dítě mu pak dala Brittany Bell. V polovině prosince pak na svět přišla ještě dcerka Halo Marie s Alyssou Scott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám