Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další díl Výměny manželek skončil opět křikem, hádkou, dočasným odchodem na hotel a ani mezi osmi očima se rodiny neshodly a setkání ukončily dříve.

Za spor mohla zejména matka tří dětí Petra, která už od začátku Výměny hledala v náhradní domácnosti chyby i na místech, kde zkrátka nebyly. Avšak v průběhu pořadu se ukázalo, že si akorát sype popel na hlavu.

Rodině vytkla, že má osmiletá dcera hodně práce kolem domácnosti. Nejenže se stará o mladší sestru, ale také psy. Ač jí tyhle aktivity baví, tak Petra mluvila o tom, že nemá dětství. Později začala hlásit, že nemá z čeho uvařit, ač měla plnou spíž i lednici jídla. Byl to také důvod, že ona sama jedla hlavně piškoty.

Avšak druhá náhradní maminka Lucie pak ukázala, jaká je v domácnosti Petry pravda.

Zjistila, že děti nemají skoro žádné stravovací návyky. Místo teplého oběda dávají přednost sladkostem, chipsům nebo rohlíkům. Nejmladší syn, který je ve svých třech letech otylý, je navíc závislý na cole a vůbec nechce chodit po vlastních nohou.

Lucku také překvapilo, že Petry nejstarší syn už dvakrát propadl a ani základní vzdělání v této rodině rozhodně nehraje při výchově dětí hlavní roli. Kluci navíc nenavštěvují ani žádné volnočasové kroužky, místo toho tráví čas na telefonech či počítači.

Petra si ve finále vyslechla pořádný céres nejen od náhradního manžela, kterému už přirozeně ruply nervy, ale také si vyslechla výtky mezi osmi očima. „Vzpamatuj se, nebo ty děti skončí u mě v děcáku,“ řekla jí Lucie.

A ani diváci neviděli Výměnu manželek jinak.

"Ta Petra teda byla líná. Ani se nedivím Vláďovi, že bouchl. Hledala chyby, kde se dalo. S tím vařením mě teda taky dostala. Tohle byl děs,“ napsala jedna z divaček.

„Hrozný, je mi líto těch dětí, co mají za matku. Měla by se stydět. Podle mě toho rodina měla dost ve špajzu i v mrazáku. S tím vařením mě dostala,“ uvedla další.

„Obě rodiny k ničemu, každý měl své pro a proti. Opravdu nemám slov, za mě ani jedna rodina, bez výjimky,“ dodala fanynka pořadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám