Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už čtyři měsíce, co se oblíbená slovenská herečka Táňa Pauhofová (40) stala maminkou. Na svět přivedla dcerku, které s partnerem Jonatánem Pastirčákem vybrali jméno Míla. Jak nám sympatická zrzka potvrdila, aktuálně nemůže být šťastnější. „Je to nejkrásnější a zároveň nejnáročnější období. Ladíme se, učíme se a hoříme láskou, prozradila nám.

Na Táně byste nepoznali, že nedávno rodila. Má postavičku jako lusk, za kterou vděčí i dlouhým procházkám s kočárkem. To, že mrzne, ji nezastaví. „Zima vůbec nevadí. Občas se při tom člověk namaká, zkrátka kardio zdarma. Když má Míla dobrý spánek, procházíme se i tři hodiny, a to už je pěkný výlet,“ svěřila se Super.cz.

Úsměv zkrátka talentovanou herečku neopouští, i když se v současné době moc nevyspí. „Zatím moc nespíme, ale to bude skoro více můj problém než její,“ smála se Táňa.

Herečka si tak užívá každou sekundu se svojí krásnou dcerkou, ale brzy se chce samozřejmě vrátit k natáčení. „Mateřství si užívám se všemi barvami duhy naplno. Časem ale začnu také točit, a to teprve bude dobrodružství,“ doplnila se smíchem Táňa Pauhofová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám