Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci nebývají nadšení z rolí, kde je hned v prvním díle seriálu zlikvidují, i když to proběhne dramaticky. O pořádné vzrůšo se v prvním díle Zlaté labutě postarala klavíristka Marta. Z ne úplně vysvětlených příčin se rozhodla pro sebevraždu skokem z terasy.

Vypadalo to, že se oduševnělá umělkyně zabila. A stín podezření, proč si sáhla na život, padl na Lukáše, manžela podnikatelky Ireny, která by ráda vedla obchodní dům. Teď se ale Marta vrátila a s ní i herečka Kamila Trnková. Skok ovšem zanechal neblahé následky, přišla o zrak, takže se neobejde bez slepeckých brýlí.

Nicméně ani tento zdravotní doplněk neubral hudebnici na půvabech. Mezi všemi naondulovanými brunetami vynikají zejména její hladké zrzavé vlasy. Po kom je přírodní rusovláska podědila?

„V rodině máme celou linii zrzek, maminka, teta, babička, která má dokonce v osmdesáti pořád svoje zrzavé vlasy. Ale každá máme jiný odstín, jsme typově trošku jiné. Teta má vlasy úplně jako Vica Kerekes, do bronzova, a také pihy,“ řekla Super.cz Kamila Trnková (31).

Maminka dvouletého syna moc ráda vaří. „To je moje největší vášeň. Vyhledávám exotické recepty a zkouším podle nich přesně uvařit. I podle správných ingrediencí, takže někdy trávím celé dopoledne lítáním po Praze, abych sehnala suroviny, co do jídla patří. Naštěstí se toho dá spoustu najít i na různých stránkách.“

Reklama

Další články

Načítám