Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sice téměř o dekádu starší, ale šmrnc mají s princeznou Kate stejný. Spojuje je toho ale ještě víc, a to nejen vizuálně. Obě milují módu a platí v tomto oboru za ikony. Zároveň ani jedna nemá modrou krev a přesto se staly manželkami následníků trůnu a posléze miláčky ‚svého lidu‘. Určitě už jste dávno poznali, že jde o královnu Letizii (50), manželku španělského krále Filipa VI.

Ve středu ráno měla maminka sedmnáctileté Leonor a o dva roky mladší Sofie na programu konferenci v Madridu zaměřenou na genderově podmíněné násilí a v paláci Zarzuela se setkala s novináři. Do sálu sebevědomě vstoupila v červeném roláku, stejně barevných kožených kalhotách s černým páskem a vínových lodičkách na jehlách.

V pasových kalhotách Hugo Boss s cenovkou 525 liber (necelých 14 tisíc korun) mrkvového střihu s délkou nad kotníky by přitom asi málokdo vypadal tak skvěle jako ona. Celý outfit královna, která sama v minulosti pracovala jako novinářka a rovněž moderovala televizní zprávy, doladila střídmými stříbrnými šperky. Právě červenou kůži má přitom Letizia v oblibě. Už v minulosti z ní měla například sukni, šaty i bundu.

Reklama

Další články

Načítám