Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková se poprvé předvedla v plavkách. A tělíčko má tedy výstavní. Spolu s fotografkou Alžbětou Jungrovou odletěla do egyptské Hurghady, aby tam nafotila kampaň pro kosmetickou značku. A s Danou tedy rozhodně nezvolily špatně.

Herečka má nejen příjemnou tvář, ale také skvělou postavu, kterou si udržuje pravidelným pohybem a zdravým stravováním. Pro reklamu určenou její věkové kategorii žen je naprosto ideální.

„Příprava kampaně se liší od mé obvyklé práce, takže je pro mne nesmírně milým vybočením a velmi si je užívám. Jsem ráda, že reprezentuji značku, která pomáhá ženám být krásné a pěstěné. Trendem doby je přírodní kosmetika složená z ingrediencí, které pocházejí z moře, rostlin a minerálů. Přípravky pro opalování od Pevonie jsem nyní vyzkoušela v Egyptě a opravdu je mohu doporučit,“ říká Dana Morávková.

"Focení v Egyptě bylo příjemné, i když jsme kvůli světlu vstávali před pátou hodinou ranní a moře ještě nebylo nejteplejší. Dana to ale vůbec nedávala najevo,“ zmínila fotografka Alžběta Jungrová. Herečku líčila a česala známá filmová maskérka Jiřina Pahlerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám