Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější slovenská dvojčata Daniela a Veronika Nízlovy, které tvoří duo Twins jsou single. Obě jsou maminkami, Veronika má s bývalým partnerem, hudebníkem Matúšem Kolárovským, dceru Neu, Daniela s fotbalistou Stanislavem Lobotkou dceru Lindu. Ani jedné vztah nevyšel. "Není nikdo nový, je nám takto dobře," řekla Super.cz Daniela Nízlová.

Dvojčata se objevila po třech letech na Česko-Slovenském plese v Praze. "Přijely jsme včera večer, užily jsme si Prahu s kamarádkami a zítra už zase frčíme za dětičkami, chybí nám. Starají se o ně naši rodiče. Milují je, jsou na sebe zvyklí," prozradila Veronika Nízlová.

Zvolily stejné, velmi sexy šaty, jen v jiné barvě od tureckého návrháře, který je pravidelně obléká. "Připravovaly jsme se samy. Možná nám to trvalo hodinu," prozradily.

Daniela a Veronika si užívají, že jejich dcery dělí malý věkový rozdíl. "Absolutně, mají věkový rozdíl do dvou let. Moje dcera začíná pomalu chodit, už si umí i hrát. Brzy budou úplně parťačky, jako ségry," vysvětluje Daniela.

Kariéra a mateřství se jim daří skloubit. "V time managementu jsme dobré. Vše v pohodě stíháme," usmívají se.

S otci dcer mají dobré vztahy. I když Daniela to má složitější, protože otec dcery Lindy hraje fotbal v zahraničí. "Vše je v pohodě. Stano ale teď hraje v Neapoli, kontakt probíhá spíš v rámci videohovorů. Je to komplikovanější. Ale vycházíme dobře," vysvětluje Daniela.

Reklama

Další články

Načítám