Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Felix Slováček (80) si na Česko-Slovenský ples přivedl mladý doprovod. Super.cz prozradil, kdo je mladá dáma, která ho doprovází. A proč s ním nedorazila jeho manželka Dáda Patrasová (67)?

"Je tady se mnou moje golfová trenérka a pohybová specialistka Vanda. V mém věku je to potřeba správně koordinovat. Pomáhá mi," řekl Super.cz s úsměvem Felix, který to s Vandou pořádně roztočil na tanečním parketu.

"Jsme na plese, já jsem tanečník a skutečně si rád zatancuji," usmál se muzikant a prozradil, proč to s ním na parketu neroztáčí jeho manželka Dáda Patrasová.

"Dáda má pořád nějakou virózu. Asi tak to nějak je," řekl nám, i když jeho výraz naznačoval, že možná jde o jinou indispozici než zdravotní.

Felix chystá velkolepý koncert ke svým 80. narozeninám, kvůli kterému zřejmě zruší i plánovanou dovolenou. "Nechci před tím odletět, je s tím spousta práce. Měl jsem namířeno do Thajska, ale asi to zruším. Nechci aby se něco stalo, aby mě bolela ruka, noha. Chci být na koncert absolutně fit," dodal Slováček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám