Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto dnech je to přesně rok, co viděla Kordula Stropnická svého otce Martina Stropnického (67) naposledy. "To nás vzal na dovolenou do Dubaje a víte sami, jak to dopadlo," řekla Super.cz Veronika Žilková (62), které krátce poté napsal manžel rozchodový mail.

"Od té doby tátu neviděla a byla bych nerada, kdyby ho potkala až u soudu. Letos v září jí totiž bude osmnáct, takže jak se to neustále odkládá, musela by se nakonec soudit s tátou sama. Protože bude sice zletilá, ale stále studující. Moc ji lituju, když k tomu bude muset dojít," svěřila herečka.

S Veronikou jsme si povídali na představení nové divadelní hry Já, diktátor, právě proto jsme se dostali i k jejímu životu s politikem, s nímž se nyní rozvádí. "Rozvod je pozastaven do doby, než bude vyřešena péče o děti. Jednou byl soud zrušený, protože manžel očekával delegaci z SPD. A teď bude odročený, protože moje právnička jde na operaci," upřesnila Veronika.

Reklama

Další články

Načítám