Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se včera Hana Krampolová (†59) sešla se svou sestrou Marií v domě nedávno zesnulé maminky Marie Kalistové (†76), aby spolu vyřešily dědictví, ani jedna psychicky vypjatou situaci nezvládla a obě zkolabovaly.

Nejdřív se udělalo nevolno Marii, poté i Haně, informoval deník Aha! „Dopoledne jsem strávila u lékařů, dělali mi různá vyšetření, mám problémy se srdcem. Všechno je to prý následek psychického otřesu po smrti maminky,“ svěřila Hana, která má ohledně rozdělení majetku jasno. Byt po mamince přenechá sestře, která o něj má zájem a ta ji vyplatí. Doufá, že kvůli tomu nedojde k žádným sporům.

Krampolovi teď vůbec řeší komplikované období. Smrt maminky Hanu velmi zasáhla a navíc spolu s manželem Jiřím Krampolem (85) řeší obvinění ze znásilnění, které vůči němu vznesla Hanina bývalá kamarádka Jana Szabová Doležalová, a kvůli němuž má teď moderátor pořadu Nikdo není dokonalý oplétačky s policií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám