Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Kulovaná, kterou si budete pamatovat ze seriálů Dobrá čtvrť anebo Ordinace v růžové zahradě, a režisér Lukáš Burian tvoří pár už jednadvacet let. Jsou spolu doma, ale i na jevišti, kde Lukáš Annu režíruje v představeních Divadla Radka Brzobohatého. "Ale pořád se spolu nenudíme," ujistili Super.cz.

"Možná pomáhá, že máme úplně jiné zájmy. Burák hodně přemýšlí a já zase ráda chodím do sauny a do bazénu, v zimě na hory, což on nesnáší. Radši leží v posteli," s nadsázkou vysvětlovala Anna. "Ale moc ráda s mým mužem pracuju, ve své práci je fakt skvělý, ať už jako umělecký šéf, nebo režisér. Stoprocentně je lepší v práci než doma," pokračovala ve stejném duchu. "Tak tenhle rozhovor se mi nějak přestává líbit," ozval se Lukáš.

Ten Annu obsazuje převážně do choulostivějších rolí. "Hodí se tam, ráda chodí nahá. Nestydí se, a podle toho jí dávám role," upřesnil Burian, i když je partnerka protestovala, že s věkem se začala stydět víc. "Tedy nejde přímo o stud, ale dávám víc bacha, protože jsem udělala nějakou špatnou zkušenost. Nejsem už tak otevřená, protože lidi to neberou," vysvětlovala herečka, která dřív ráda hovořila třeba i o erotických pomůckách. "A pak volala moje máma," dodal režisér.

Zajímalo nás, proč pár nikdy svůj svazek nestvrdil úředně a nevzali se. "Asi už je to pasé. To bychom se museli vzít asi někdy na začátku. Ani po tom netoužím," krčila rameny Anna. "Řekli jsme si, že se vezmeme, až budou děti velké. Ale vždycky se najdou důležitější věci. Teď jsme třeba peníze místo do svatby dali do výměny oken v baráku," upřesnil Lukáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám