Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marc Anthony (54) pomalu, ale jistě začíná šlapat na paty nejplodnějšímu muži Hollywoodu Nicku Cannonovi. Se svou půvabnou novomanželkou, kterou si vzal před pouhými dvěma týdny v Miami, totiž čekají miminko.

Zatímco pro mladinkou držitelku titulu Miss Universe Paraguaye Nadiu Ferreiru (23), která v roce 2021 na celosvětovém klání skončila druhá, půjde o první dítě, pro Marca to bude potomek sedmý. Páreček si opravdu pospíšil, randí spolu totiž pouhý rok.

Dvojice si k oznámení radostné novinky nemohla vybrat lepší den než svátek všech zamilovaných. Na Instagramu sdíleli snímek, jak společně láskyplně drží Nadiino rostoucí bříško. „Nejlepší valentýnský dárek ze všech!!! Děkujeme Ti, Bože, za toto obrovské požehnání v našich životech,“ připsal pár ke snímku.

Oblíbený americký zpěvák má již devětadvacetiletou dceru Ariannu s Debbie Rosado, adoptovali ještě syna Chase. S Miss Universe 1993 Dayanarou Torres má syny Cristiana (22) a Ryana (19). S Jennifer Lopez pak ještě dvojčata Emme a Maxe (14).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám