Hlavní obsah
Článek

Obě herečky spojuje nejen dlouhodobé přátelství, přirozená krása, pracovní úspěchy a životní energie, ale také to, že na jejich obličeji nenajdete jedinou vrásku. I při tak náročném povolání obě vypadají stále skvěle a to nejen díky genetice, ale také díky tomu, že vyzkoušely bezbolestné procedury, které nabízí klinika Yes Visage.

Jejich krása a mladistvý vzhled!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

“Jako každá žena chci vypadat a cítit se dobře. Jsem maximálně pracovně vytížená a invazivní zákrok bych nepodstoupila, řezání se bojím. Přesto jsem již měla pocit, že pro sebe něco musím udělat. Kamarádka Kateřina Brožová mi poradila, že je maximálně spokojená na klinice Yes Visage a doporučila mi se objednat na první konzultaci,” říká Veronika Freimanová, která následně vyzkoušela absolutní jedničku na trhu neinvazivní radiochirurgie Pellevé. Tato procedura dokonale zpevní pleť, vyhladí vrásky a zpevní obličejové kontury. Obrovskou výhodou tohoto přístroje je skutečnost, že se jedná o jediný neinvazivní přístroj, kterým lze také upravit oční víčka bez chirurgického řezání. „Jsem maximálně spokojená a ráda se budu zpět na kliniku YES VISAGE vracet,“ dodává Veronika.

Tipy celebrit na obličej a dekolt bez jediné vrásky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina celebrit touží po obličeji bez vrásek a neustále přemýšlí, jak zastavit stárnutí, aby na obrazovkách vypadaly stále skvěle. Lékařská věda nabízí několik zákroků, které jsou schopny tento jev jednoduše uskutečnit a to i bez jakékoliv bolesti. Nechcete, aby vaše pracovní vytížení či přibývající roky byly vidět na vašem obličeji? Vyzkoušejte pár tipů od celebrit, které si bezbolestné procedury nemohou vynachválit!

Facelift bez skalpelu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejmodernější laserová technologie a moderní medicína to je novodobé spojení, které omladí váš obličej, dopomůže k dokonalé pleti a zastaví stárnutí. Technologie zpevňování pokožky New Age Facelift používá pulzy infračerveného světla, díky kterým je pokožka bezbolestně pevnější a hladší. Bezbolestně, bez námahy a bez skalpelu, New Age Facelift je procedura pro všechny.

Dokonalá pleť? Vyzkoušejte pellevé!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás povadlá víčka a bojíte se chirurgického zákroku? Řešením je bezbolestná služba Pellevé, která tento problém vyřeší bez jakýchkoliv skalpelů, jehel a dlouhodobé rekonvalescence. Přístroj elektromagnetická vlna Pellevé je jedničkou na trhu neinvazivní radiochirurgie s vynikajícími výsledky v oblasti zpevňování pleti, k vyhlazení jemných až středně hlubokých vrásek v oblasti obličeje a zpevnění obličejových kontur. Obrovskou výhodou tohoto přístroje je skutečnost, že se jedná o jediný neinvazivní přístroj, kterým lze také upravit povadlé oční víčka bez chirurgického řezání.

Zbavte se pidgmentových skvrn

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud Vás trápí pigmentové skvrny klinika Yes Visage nabízí bezbolestné odstranění. Tyto dermatologické a kosmetické nedostatky kůže lze odstranit pomocí frakčního laseru, který ošetří nedostatky rychle a efektivně. Doba zotavení po ošetření se zkracuje na minimální čas a vůbec se nemusíte obávat toho, že byste přerušili své obvyklé činnosti.

Zastavte proces stárnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aplikací velmi malé dávky botulotoxinu do svalu se dočasně přeruší nervosvalový přenos vzruchu a dojde k požadovanému svalovému uvolnění, vyhlazení vrásky a nežádoucí mimiky, tím se také zamezí dalšímu prohlubování vrásek. Účinek botulotoxinu není trvalý, zákrok lze bez problémů opakovat.

Dodejte objem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika YES VISAGE nabízí nejkvalitnější výplně na bázi tělu vlastní kyseliny hyaluronové s velmi pomalým vstřebáváním a vysokou biokompatibilitou renomovaných výrobců. Díky výplním se dodává objem tam, kde je zapotřebí. Efekt tohoto zákroku je okamžitý a nevyžaduje žádnou dobu na zotavení. Výplně kyseliny hyaluronové se tak hodí ke korekci vrásek v okolí úst, na kořeni nosu, v očních partiích, ale i k modelaci kontur, zvětšování rtů a korekci některých jizev.

TIP: Soutěžte o 2 poukazy na odstranění vrásek v hodnotě 7.000,- Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám