Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiačtyřicetiletá Jenny Fizgerald z floridského Miami byla zklamaná láskou. Se svým manželem se rozvedla před šesti lety a bála se, že se na ni v jejím věku muži už ani nepodívají. Jenny je přitom pohledná brunetka a sympatická maminka dvou dětí, které by jistě nedělalo problém najít si partnera, ale její psychika na tom byla bídně. Sebevědomí opět získala až poté, co si nechala vytvarovat u plastického chirurga své pozadí po vzoru Pippy Middleton (40).

Zákrok vyšel Američanku na šest tisíc liber, tedy v přepočtu 177 tisíc korun, ale svého rozhodnutí rozhodně nelituje. S novým zadečkem se totiž objevila i nová láska. S Carlosem Pontonem je nyní dokonce zasnoubená.

Jak Jenny přiznává, poté, co zaznamenala Pippu Middleton, přála si být podobně obdivována, a tak si podobný zadeček tomu jejímu nechala vymodelovat. Podle jejích slov měla dřív hýždě jako placku.

„Když jsem viděla, kolik mužů po celém světě obdivuje křivky Pippy Middleton, rozhodla jsem se pro tuto drastickou akci,“ dodala Jenny, která vynaložených peněz i prožité bolesti rozhodně nelituje.

Reklama

Další články

Načítám