Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédsko-australská modelka Kelly Gale (27) patřila k andílkům známé značky spodního prádélka. I dnes je díky svým parádním křivkám hvězdou celé řady reklamních kampaní a my se vůbec nedivíme.

Atraktivní seveřanka, jejíž otec pochází z Austrálie, se na tamější pláži Bondi Beach nechala zvěčnit v plavkách po boku svého švédského přítele Joela Kinnamana. Na pláži tato kráska vystavila na odiv svůdné tělíčko v plavkách, které už propůjčila celé řadě věhlasných značek.

Ona sama se ale nevěnuje zdaleka jen modelingu. Nedávno představila svou vlastní řadu módního oblečení určeného pro sportovně založené dámy. Kelly Gale je sama velkou milovnicí sportu, což je vidět nejen na její postavě.

Ještě jako teenagerka hrála fotbal. Všimli si jí ale v modelingové agentuře a Kelly Gale zkusila něco úplně jiného. Jako modelce se jí nyní možná daří mnohem víc, než kdyby zůstala u fotbalu, který už sleduje jen jako fanynka.

Reklama

Další články

Načítám