Hlavní obsah
Článek

Původem německá topmodelka Heidi Klum (50) se starostmi kolem rozvodu nenechává stresovat a raději se věnuje dětem a práci. Její poslední pózování před objektivem však bylo pořádně odvážné, jelikož Heidi se svlékla úplně do naha. Bývalý andílek Victoria’s Secret tak dokázal, že i v osmatřiceti po čtyřech dětech lze vypadat senzačně i bez zákroků plastických chirurgů.

Sama Klum je přitom pyšná na to, že dosud nepodlehla trendu vylepšování pomocí botoxu nebo zákroků plastických chirurgů. Ovšem rozhodně je neodsuzuje a do budoucna je nevyloučila.

Heidi v květnovém čísle magazínu, kde se objeví její nahé fotografie, prozradila také několik rad na to, jak si udržet mladistvý vzhled a krásu: „Naučila jsem se hned na začátku své kariéry nechodit na slunce. Opalování je tak zničující - nestojí to za to. I své děti natírám každý den opalovacím mlékem předtím, než jdou do školy, i když si jdou hrát ven. Ony tuhle rutinu už znají.“

„Musíte přemýšlet o celém svém těle, pokud myslíte na stárnutí. V podstatě musíte mít sílu, což začíná u stravy. Dávám si například sklenici mléka každý den u večeře. Když jsem byla těhotná, pila jsem litr mléka denně. Můj trenér říkal, že je to šílené, ale mně to dělalo dobře,“ dodala Heidi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám