Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Eliáš Voláková po dlouhé době vyrazila do společnosti se svým manželem, hokejovou legendou Patrikem Eliášem. Nenechali si ujít Česko-Slovenský ples. Jak prozradila, na takto velkolepém plese jsou spolu vůbec poprvé.

"Nechali jsme se přemluvit našimi přáteli Rosickými, moc se na ně těšíme. Každou chvíli dorazí. Jsme na takové akci poprvé," prozradila Super.cz Petra, která oblékla nádhernou bílou róbu Anamé.

Šaty byly vytvořeny speciálně pro tuto příležitost. Bylo to napínavé. Obdivuji každého, kdo má kreativní mysl něco vytvořit. Ve svém věku řeším, aby mi bylo pohodlně, aby mi nebyla zima. Návrhářky Anamé většinou dělají šaty s odhalenými zády, v mém věku jsem ale už raději o něco zahalenější," říká Petra, která se těšila i na taneční parket. Na svého manžela prozradila, že je výborný tanečník.

"Můj manžel je z Jižní Moravy, je nesmírně pohybově vybaven. Je skvělým tanečníkem, několikrát ho přemlouvali do různých tanečních soutěží, což odmítal. Možná je lepším tanečníkem než já. Manžel se hned u vchodu ptal, jestli to je hruškovice, nebo slivovice, už se posílil. Možná proběhne nějaký zajímavý taneční prvek," dodala.

Reklama

Další články

Načítám