Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40), která se stylizuje do Barbie a prošla proměnou z muže na ženu, stále sní svůj velký sen. Chtěla by se stát matkou. Zatím ale nenašla vhodného partnera. A nepodstoupila ani transplantaci dělohy, tedy zákrok, který zatím nikdo úspěšně nepodstoupil.

Jeden případ transplantace dělohy u transgender ženy byl zdokumentován, ale jako neúspěšný. Dánská umělkyně Lili Elbe (na motivy jejího příběhu byl v roce 2015 natočen film Dánská dívka) ovšem zemřela měsíc po operaci na komplikace s ní spojené. V té době byl tento zákrok čistě experimentální.

„Podstoupila jsem všechny operace, které jsem kdy mohla, abych se co nejvíce přiblížila biologické ženě, ale stále nemůžu mít děti, což je frustrující,“ stěžovala si Daily Mailu Jessica, jež stále hledá i muže svých snů. Zatím ale žádné rande nebylo úspěšné.

Brazilsko-britskou hvězdu reality show o plastikách ale fotografové zastihli v Londýně, jak si vyšla na jedno dostaveníčko. V béžovém overalu vystavila na odiv svůj hluboký výstřih, kterým se snaží případné nápadníky ohromit.

Ač žije poměrně pestrý život, ona sama si potrpí na tradice. Přála by si dokonce svatbu v kostele. Ale jak si nedávno postěžovala, bohužel ji zatím muži berou spíše jako povyražení a z vážného vztahu hned každý couvá. Nedávno byla viděna po boku vlasového stylisty Ozzyho Tuda, spíše než o rande se ale jednalo jen o přátelskou večeři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám