Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48) je známý tím, že jde z akce do akce. Mezi jeho práci patří i účinkování na plesech, jak tomu bylo i v Brně. Překvapilo nás ale to, když se přiznal, že soukromě na plesy nechodí, protože vlastně nemá s kým.

“Asi by mě to bavilo a užil bych si to, ale jak nejsem v té bublině lidí, co na plesy chodí, tak vlastně je to pro mě jen práce. A možná to je škoda, protože když tam jste bez nějakých povinností, tak to vlastně může být celkem fajn,” řekl Leoš.

Jeho žena Monika (43) hlídá jejich roztomilou dcerku Alex a jeho kamarádi zřejmě tanečním radovánkám v obleku neholdují. Leoše k tanci vedla jeho maminka, která říkala, že pro muže je tanec důležitý. Jeho otec to upřesnil tvrzením, že podle tance se pozná, jaký chlap je v intimních chvílích.

Jak je tedy na tom slavný moderátor s tanečním umem? “Řekl jsem to už ve StarDance. Měl jsem první tanec, sambu a v jednu chvíli jsem se oddělil od partnerky. Měl jsem takové sólo, kdy jsem tančil opravdu sám a za to jsem dostal největší pochvalu a největší potlesk. Já jsem tam právě parafrázoval mýho tátu, který vždycky říkal, že se pozná, jaký je chlap v posteli podle toho, jak tančí. No a já jsem dostal největší potlesk, když jsem tančil sólo,” dodal s úsměvem Leoš Mareš.

Reklama

Další články

Načítám