Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) opravdu v poslední době nemá vyjma vztahu s Rytmusem příliš štěstí. Soud řeší její vinu či nevinu v případu zabití motocyklisty Rotrekla, rozhořela se válka mezi ní a expartnerem Matějem Homolou o dceru a navíc se ještě připletla do projektu, který skončil s obřími dluhy! Dara byla tváří Sexy ligy, v které měly fešné dívčiny hrát ragby po celé republice, místo toho ale došlo po pár zápasech k totálnímu krachu. A podle našich informací Rolins přišla tím pádem o statisíce.

Spoře oděné krásky, které jako by vypadly z obálek pánských časopisů, měly přilákat tisíce návštěvníků. Dara měla občas na zápasech zpívat a Sexy ligu propagovat. Což se jí dařilo. Od neděle ale je všemu konec. Ani sexy dresy nezachránily turnaj od nezájmu lidí a finančního krachu.

„Mohu potvrdit, že kvůli relativnímu nezájmu sponzorů a platících diváků došlo k tíživé finanční situaci. Sexy ligu jsme proto ukončili. Dluhy jistě jsou, ale snažíme se to řešit. K insolvenci ale dojde,“ řekl Super.cz organizátor soutěže Honza Štěpán.

Ten odmítl, že by Sexy liga dlužila i samotné Rolins. „Účinkující dostávají peníze před prací, jinak by nevystoupili. Ale podmínky s Darou Rolins jsem osobně nevyjednával,“ uvedl.

Jenže manažerka zpěvačky nám potvrdila, že Dara má u pořadatelů velké pohledávky. „Počítali jsme s dlouhodobou spoluprací. Na základě toho byla Dara tváří Sexy ligy. Domluvené akce však již neproběhnou. Bavíme se o nějaké nápravě. Věříme, že to nakonec dopadne k oboustranné spokojenosti a že snad i hráčkám organizátor zaplatí dlužné peníze. Nechová se vyloženě neseriózně, nicméně je to nepříjemné,“ uvedla manažerka Dary Eva Skallová.

A protože její svěřenkyně rozhodně nepatří k nejlevnějším zpěvačkám, už jen za několik málo dnes již zrušených vystoupení v rámci Sexy ligy si mohla přijít minimálně na tři sta tisíc korun. Ty však už patrně nikdy neuvidí…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám