Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jégrovky a ledvinový pás. Tak tohle není zrovna spouštěč sexuálních hrátek. Nový přítel hudebnice Terezie Kovalové (34), básník Vítězslav Bečka, si musí počkat na chvilky lásky a romantiky v přírodě spíš až na 1. máje, který má ostatně violoncelistka stejně raději než svatého Valentýna. "Nechápu, kdo vůbec vymyslel svátek lásky na únor, když je taková zima," řekla Super.cz.

Terezie musí při vystoupeních se svým nástrojem sedět, právě proto se tak teple obléká. "Horké mám jenom konečky prstů," svěřila na předvalentýnském vystoupení, kde sama hrála na svůj nástroj a Víťa koncert moderoval a prokládal svými básněmi. "Sice jsme o něčem podobném uvažovali, ale nakonec to vzniklo bez našeho přičinění. Tak pak zhodnotíme výsledek," uvedli svorně.

"Romantika na Valentýna u nás prostě nepřipadá v úvahu. Radši počkám až do toho května, připravím něco venku, budou kvést kytky a bude to určitě mnohem romantičtější," smál se Viťa. "Když tedy nebudu vystupovat, což je pravděpodobná situace," krčila rameny Terezie,

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám