Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle video prostě nemá chybu. Vojta Kotek (36) a jeho kolegové z projektu Český Tučňák, který podporuje mladé talenty českého umění, dokázali, že jim talent a nápad rozhodně nechybí. U opravdu originálního spotu, který je parodií na slavného Pána prstenů, se budete válet smíchy.

„My podporujeme mladé talenty, protože mladý maso má svou cenu a tou je Český Tučňák. Chceme, aby to byla cena od mladých pro mladé,“ nastínil Kotek filozofii projektu, který pomáhá začínajícím tvůrcům z oboru divadelního, filmového, hudebního i výtvarného, a jehož cílem je umělce podpořit nejen mediálně, ale také finančně.

Kromě sošky si tak vítězové kategorií Mladé divadlo, Mladý Film, Mladá Hudba a Mladé Výtvarno odnesou také finanční odměnu 100 tisíc korun.

Spolu s Kotkem se na projektu, do jehož čtvrtého ročníku se zájemci mohou hlásit právě teď, podílejí Petr Oplatka, Jan Melíšek a Jiří Černý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám