Hlavní obsah
Článek

To budete koukat! Takhle elegantní jste Ester Janečkovou (51) ještě neviděli. Trojnásobná maminka a moderátorka divácky oblíbené Pošty pro tebe se nechala nafotit v modelech své dvorní módní návrhářky Veroniky Benešové. A neskutečně jí to sekne. „S Ester se známe od konce loňského roku a zhruba od té doby spolupracujeme. Seznámila nás naše společná kamarádka Míša Maurerová, která věděla, že Ester zrovna hledá novou stylistku do svého pořadu Pošta pro tebe,“ prozradila Veronika.

Všechno začalo tím, že si Ester u Veroniky nejdříve půjčila jedny šaty na natáčení. Velmi brzy se však sblížily nejen pracovně, ale i lidsky: „Většina modelů vzniká do Pošty pro tebe, ale do některých se Ester tak zakouká, že si je potom ode mě odkupuje.“

Ester si spolupráci s Veronikou také nemůže vynachválit: „Móda Veroniky mě naprosto nadchla a jsem šťastná, že jsem ji objevila. Je mladistvá, hravá a zároveň elegantní i pohodlná. Okamžitě se jí podařilo vystihnout styl jak můj, tak Pošty pro tebe.“ A my musíme jen souhlasit. Co na elegantní fotky Ester ve stylových modelech říkáte vy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám