Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nečekané valentýnské překvapení připravil pro svoji lásku Terezu zpěvák Julian Záhorovský. Pamatovat si ho můžete ze SuperStar, je také autorem písní k několika filmovým hitům, pro ni napsal píseň Věříš na lásku? A nic netušící brunetka se stala i hrdinkou videoklipu, který sám natočil a sestříhal.

„Píseň je o tom, že i když je člověk už xkrát z lásky zklamanej, má za ty roky nějaký jizvy a šrámy na srdci, tak by na ni stále věřit měl. A ona stejně většinou přijde, když ji nečekáte, nehledáte. Taková píseň ze života,“ sdělil k písni Julian.

Videoklip je věnován Julianově partnerce a záběry jsou pořízeny v průběhu posledního roku. „Terka o tom do dnešního dne vůbec nevěděla, tak čekám telefon nebo žalobu, že mi ty záběry neschválila," řekl Super.cz.

"Terezka je přesně taková ta nečekaná, co se najednou objevila. Jo a ještě jsem tím smáznul Valentýna, protože jak říkali ve filmu Pelíšky - stejně největší radost udělá dárek, který člověk vyrobí sám pro toho druhého,“ smál se Julian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám