Hlavní obsah
Článek

Herečtí manželé Blake Lively (36) a Ryan Reynolds (47) jsou velice plodným párem. Před pár dny se jim totiž narodilo už čtvrté dítě, a jak je jejich dobrým zvykem, nezapomněli to světu sdělit neotřele a s humorem sobě vlastním.

Žádné dojemné vyznání ani snímek ručičky či nožičky novorozence nečekejte, Blake oznámila příchod dalšího dítěte originálně, a to během nedělního vysílání Super Bowlu. Svým 38 milionům fanoušků na Instagramu Blake oznámila, že už je děťátko na světě, snímkem, na němž pózuje mezi jejím manželem Ryanem a jeho maminkou už bez těhotenského bříška.

K fotce připsala jednoduše: „Puppy Bowl Sunday 2023. Been Busy,“ a přidala několik obrázků jídla. Herečka tak vlastně jen mimochodem sdělila, že už je jich zase o jednoho víc a že byla zaneprázdněná. Ovšem ne tak porodem, jako spíš přípravami dobrého jídla na nejočekávanější televizní večer v roce.

Pod příspěvkem se tak lidé začali bavit nad tím, že Blake se zřejmě pár dní po porodu vejde do svých těsných džín a tílka. Pár ale pochopitelně zahrnuli i mnoha gratulacemi. Na bližší informace o pohlaví a jméně si ale nejspíš musíme ještě chvíli počkat.

Ryan s Blake patří mezi nejoblíbenější páry šoubyznysu. Vzali se již v roce 2012 a mají tři dcery – James (8), Inez (6) a tříletou Betty. Jsme tak zvědaví, zda se sympatická dvojice napočtvrté dočkala i chlapečka....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám