Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořad Po pravdě na Super.cz přináší rozhovory s lidmi, kteří prožili zajímavý, mnohdy těžký životní osud a o svůj příběh se chtějí podělit s ostatními. Pozvání do pořadu Po pravdě už přijala celá řada osobností. Na jejich zajímavé příběhy se můžete podívat zde:

Filip Albrecht

Německý textař, producent a manažer zavzpomínal na úzkou spolupráci a blízké přátelství s Karlem Gottem (†80), pro kterého napsal přes 25 textů německých písní.

Dvorní textař Karla Gotta Filip Albrecht promluvil nejen o blízké spolupráci s legendárním zpěvákem.

Varhan Orchestrovič Bauer

Patří mezi nejvýraznější hudební skladatele u nás i ve světě. Skládá hudbu do reklam, filmů, řídí skoro stočlenný orchestr a čeká na svůj životní hudební počin. V době covidu se však živil montováním nábytku. Nejen o tom promluvil v pořadu Po pravdě.

Po pravdě: Varhan Orchestrovič Bauer měl problémy uživit rodinu. Co musel dělat za práci?

Klára Kolomazníková

Členka hudební skupiny Holki Klára Kolomazníková zažívá i po odchodu ze skupiny úspěšnou éru sólové zpěvačky. Životní peripetie si však prožila s otcem své dcery Valérie. Promluvila o nich v pořadu Super.cz Po pravdě, kde popsala i svůj boj s vážnou nemocí.

Po Pravdě: Bývalá členka kapely Holki Klára Kolomazníková promluvila o vážné nemoci i

Michaela Kuklová

„S onkologickou nemocí jsem vlastně počítala. Bylo by divné, kdyby mě nepotkala…,“ říká v otevřeném rozhovoru v pořadu Po pravdě herečka Michaela Kuklová (56), jež promluvila nejen o boji s vážnou nemocí.

Po pravdě: Michaela Kuklová promluvila otevřeně o rakovině. Šest dní po odstranění prsou šla do práce

Michal David

Michal David (63), ikona české populární hudby, král diskoték a mejdanů, který každé své vystoupení vyprodá do posledního místa, zažil v dětství příběh, který by málokdo z nás ustál s takovou grácií, jako právě on.

Michal David promluvil o smutném rodinném tajemství. Rozvod a odloučení se sestrou

Honza Musil

Jak jeho manželka reagovala, když se jí otevřeně přiznal k homosexualitě a kdy si moderátor Honza Musil (56) poprvé uvědomil, že se mu líbí muži? A jak později bojoval s vážnou nemocí? To vše oblíbený moderátor svěřil v pořadu Po pravdě.

V kasárnách mu chyběla žena a dítě, doma myslel na muže. Byl jsem ve schizofrenní situaci, přiznal Honza Musil

Halina Pawlowská

Halina Pawlowská (69) mezi nejúspěšnější české spisovatelky. Humorem sobě vlastním baví generace a stále si nachází přízeň mladších čtenářů. Přestože jí sebeironie nechybí, v pořadu Po pravdě vzpomínala i na svízelné okamžiky prožité v dětství.

Po pravdě: Rodinu Haliny Pawlowské sledovali agenti. Zradili i její kamarádi

Paní Andrea, která se narodila jako Standa

Narodila se jako Standa. Od útlého dětství ale pozorovala, že její tělo nesouzní s její myslí. Když si namísto s autíčky chtěla hrát s panenkami, dostala od otce výprask. Několikrát. Uzavřela se do sebe, žila jako kluk, ale potají utíkala do vlastního dívčího světa. A to až do svých takřka 62 let, svěřila se paní Andrea v pořadu Po pravdě.

Tato blondýnka se narodila jako Standa, dnes je z ní Andrea: Kompletní proměnu podstoupila až v 62 letech

Martin Zach

Vrcholově sportoval, věnoval se modelingu, užíval si život plnými doušky. Jen den po získání titulu Muž roku se Martinu Zachovi (38) život obrátil naruby. Po nešťastném pádu do vody ochrnul na spodní polovinu těla a zůstal na vozíčku.

Jako když vypnete světlo: Martin Zach popsal osudný okamžik, kdy ochrnul

Vendula Pizingerová

Málokomu osud přichystal tak těžké chvíle jako právě Vendule Pizingerové (52). Musela se vyrovnat se smrtí dcerky Kláry, která jako čtyřletá po náročné onkologické léčbě podlehla leukemii. Krátce poté, co se Vendula dočkala druhého dítěte, syna Jakuba, si její manžel Karel Svoboda vzal život.

Po pravdě: Vendula Pizingerová promluvila o ztrátě dcery, manžela i vztahu s matkou

Reklama

Další články

Načítám