Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A zase ta Dara! Slovenská diva nepřestává své fanoušky okouzlovat nejen svou neutuchající energií, ale také skvostnou postavou.

Po velkolepé oslavě padesátých narozenin zpěvačka frnkla za zaslouženým relaxem do teplých krajin, kde je počasí jako dělané pro plavky.

Tentokrát se však Dara Rolins (51) nepochlubila vypracovaným bříškem, ale také zadečkem, který ukázala v barevných bikinách.

Vám, že je 50? Tak to ani náhodou. Daro, nech si předělat občanský průkaz,“ vzkázal Daře jeden z fanoušků.

„To snad ani není možné, tu fotku jsem si musela přiblížit. Takový zadeček nemají ani některé dvacítky,“ napsala obdivovatelka.

„Jakože wow, neuvěřitelná postava a velká inspirace. Chtělo by to nějaké tipy, jak se stravuješ a cvičíš,“ uvedla další, se kterou se mnozí shodují.

Dara je známá tím, že dbá na životosprávu i pohyb. Což se jí ostatně hodí i v její kariéře, která zahrnuje i energická taneční vystoupení. Svůj recept na krásnou postavu nám nedávno prozradila a rozhodně na něm není nic překvapivého.

„Všechny ženy chtějí slyšet můj trik, ale je to prostě spousta odříkání, zákazů a příkazů. Ale já netrpím, už se mi to vrylo pod kůži,“ svěřila se pro Super.cz s tím, že jejím oblíbeným pohybem je jóga, ale také procházky.

Přesto její životospráva není tak striktní, jak se může na první pohled zdát.

„Neodepřu si kávu a pak jsem závislá na zelené chlorofylové vodě. Ovšem alkohol neodmítnu, víno je podle mě nosič dobré nálady. Bílé vínko mám doma v lednici pořád a ráda si dám skleničku k dobrému filmu klidně i sama. A s mými tanečnicemi máme rituál, že si před vystoupením vypijeme vinný střik, abychom byly víc odvázané," dodala Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám